Vianočný stolno-tenisový turnaj (vyhodnotenie)

27.12.2017 14:46

Tradičného Vianočného turnaja ktorý sa konal v Bzinách dňa 22.12.2017 sa zúčastnilo 31 hráčov, z toho 14 v kategórii do 15 r. a 17 v kategórii dospelých. Turnaj odštartovali v kategórii do 15 rokov jednak mladé bzinské nádeje a jednak deti, ktoré až tak často nehrávajú a možno aj vďaka tejto akcii sa im táto krásna hra zapáči a začnú hrať stolný tenis pravidelnejšie, o čo vlastne aj ide.

 

Turnaj pokračoval  od 16:OO v kategórií dospelých. Úvodná fáza turnaja prebiehala v skupinách kde hral z tej ktorej skupiny každý z každým,  a následne najlepší zo skupín sa kvalifikovali do vyraďovacej fázy pavúka.

Na záver možno povedať len toľko, že akcia sa náramne vydarila, každý si mohol dať dobrej kapustničky, nejaké to občerstvenie a dospelý aj niečo na zahriatie a v rámci takejto akcie aj dovolený doping:). Čo je však najviac zo všetkého dôležité, že sme si zašportovali v dobrej priateľskej nálade, zasmiali sa a snáď aj niektorým deťom ukázali cestu po ktorej sa môžu vydať, podmienky na to na Bzinách sú.  Tešíme sa na Vás o rok a dúfame že ešte v početnejšom zložení.

Fotky z tejto vydarenéj akcie nájdete na tomto odkaze:bziny.rajce.idnes.cz/22.12.2017_Vianocny_turnaj/